0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Betaling

We accepteren momenteel verschillende creditcards, waaronder Visa, MasterCard. Het is heel eenvoudig en veilig voor online betaling op onze ibasketshoe.com. we slaan uw creditcardgegevens niet op of controleren deze niet. Alle informatie wordt zonder risico versleuteld en verzonden met behulp van een Secure Sockets Layer (SSL) -protocol.

OPMERKING: Waarom is mijn betaling mislukt?

Betaling met creditcard kan om de volgende redenen mislukken.

1) Onjuiste informatie. Een verkeerd creditcardnummer of wachtwoord leidt tot een mislukte betaling. Probeer opnieuw te betalen en zorg ervoor dat de informatie correct is.

2) Onvoldoende krediet. Controleer uw account en zorg ervoor dat het geld voldoende is.

3) Bankautorisatiesystemen en fraudepreventiesystemen. De transactie kan worden geblokkeerd omdat het land van het bankidentificatienummer niet overeenkomt met het land van het factuuradres, of omdat het land van de factuur en het land waar het IP-adres zich bevindt, niet overeenkomen.

4) Betalingssysteem Onderhoud. We onderhouden ons systeem regelmatig. De betaling kan mislukken vanwege het onderhoud. Probeer het later opnieuw.

Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van een betaling via creditcard, probeer dan een andere betalingsmethode en betaal deze opnieuw. Ook voor meer betaalmethoden kunt u bij ons terecht.