0

Your Cart

You have no items in your shopping cart.

Over ons
 

salosneaks.com is de plek voor atletische en casual schoenen voor het hele gezin van bekende merken. Je vindt stijlen voor dames, heren van merken als Salomon, Adidas, Nike, Converse en Skechers! Meer selectie online op salosneaks.com, onze online winkel is een toonaangevende bestemming voor familieschoenen voor de bekende merken die u kent en waar u van houdt. We waarderen uw vermogen om uw eigen persoonlijke stijl te creëren.

De missie van salosneaks.com 'is om de grootste en beste merken tegen de laagst mogelijke prijzen te leveren en altijd vijfsterrenservice te geven. We zijn fanatiek over het leveren van de service en waarde die u als consument wenst. Met een uitgebreide collectie iconische wereldwijde merken, zijn we er trots op dat we de nieuwste en beste schoenen hebben. Onze reeksen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat u een gekoesterde iconische stijl of een nieuw ontworpen silhouet kunt vinden.

Onze deskundige kopers speuren voortdurend het netwerk elke dag af naar nieuwe merken, nieuwe deals en nieuwe kansen tegen de allerbeste prijzen voor onze klanten die ongelooflijk loyaal zijn en keer op keer terugkomen om bij ons te kopen. We streven ernaar om onze klanten een probleemloze service te bieden.
 
Onze belofte aan jou

We garanderen dat alles wat we verkopen splinternieuw is.
We verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
We verkopen geen namaak, kopieën, parallelimport, seconden of vervuilde artikelen.
We zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle niveaus willen helpen om topprestaties te behalen met elk product dat we op de markt brengen.
We kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
We voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom snel weer eens terug.
We zijn consumentgericht en daarom verbeteren we voortdurend de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om de verwachtingen van de consument te evenaren en te overtreffen en om hen de hoogste waarde te bieden.

Het zou geweldig zijn als je je vrienden over ons zou kunnen vertellen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.